Despre noi

Infiintata cu mai bine de 3 ani in urma, echipa Acte Firma Bucuresti, a continuat sa isi dezvolte permanent serviciile oferite clientilor. Daca la inceput am fost specializati numai pe infiintarea firmelor, dupa scurt timp ne-am specializat si pe modificarile aduse firmelor si pe inchiderea acestora. La ora actuala oferim toata gama de servicii si operatiuni legate de Registrul Comertului. Vrem sa ne deosebim de celelalte firme de pe piata prin preturile mici si prin promptitudinea cu care ne servim clientii, deplasandu-ne si la domiciliul sau sediul firmei fara nici un alt comision. Oferim servicii de consultanta juridica, fiscala si comerciala fara a percepe taxe si comisioane. Putem sa ne mandrim cu taxele fixate cu dvs. la telefon fara alte „comisioane”, „taxe de deplasare” si alte asemenea „mici” taxe care vi se cer de catre alte firme de consultanta.

CUM LUCRAM?

Dumneavoastra ne contactati cu ajutorul formularului din sectiunea de contact sau la adresa de mail office@acte-firma-bucuresti.ro si ne comunicati ce fel de operatiune in Registrul Comertului doriti sa efectuati. In cazul in care doriti sa infiintati o firma, primele acte de care avem nevoie sunt copiile CI ale viitorilor asociati si administratori. Urmatorul pas este stabilirea denumirii firmei si taxa de rezervare a denumirii firmei de 72 de lei necesara pentru a va putea rezerva numele firmei la Registrul Comertului.

In cazul in care aveti deja o firma si doriti sa faceti modificari la ea nu avem nevoie decat de Codul Unic de Inregistrare al firmei CUI-ul si denumirea firmei. Cu aceste doua date verificam firma pe baza de date online a Registrului Comertului (RECOM Online) si va comunicam ce alte probleme de ordin juridic mai are firma in afara de cele comunicate de dvs. Pe baza datelor existente pe RECOM Online intocmim actele necesare pentru modificarea firmei si vi le prezentam pentru semnat intr-un dosar ce urmeaza sa fie depus la registrul comertului.

Atentie: Neachitarea taxelor de publicare in Monitorul Oficial (acolo unde este cazul) in ziua depunerii dosarului duce la amanarea termenului de solutionare de catre Persoana Desemnata cu 5 pana la 8 zile, astfel nemaiputand fi respectat de catre noi termenul de 3-5 zile.

Putem de asemenea sa depunem dosare la orice Oficiu al Registrului Comertului din tara cu ajutorul curierului rapid. Dovada inregistrarii modificarilor in Registrul Comertului urmand a fi primita prin curier rapid.

Va multumim pentru increderea aratata de mai bine de 3 ani si va asteptam.

ECHIPA ACTE FIRMA BUCURESTI