Acasă Despre noi

Despre noi

Infiintata cu mai bine de 3 ani in urma, echipa Acte Firma Bucuresti, a continuat sa isi dezvolte permanent serviciile oferite clientilor. Daca la inceput am fost specializati numai pe infiintarea firmelor, dupa scurt timp ne-am specializat si pe modificarile aduse firmelor si pe inchiderea acestora. La ora actuala oferim toata gama de servicii si operatiuni legate de Registrul Comertului. Vrem sa ne deosebim de celelalte firme de pe piata prin preturile mici si prin promptitudinea cu care ne servim clientii, deplasandu-ne si la domiciliul sau sediul firmei fara nici un alt comision. Oferim servicii de consultanta juridica, fiscala si comerciala fara a percepe taxe si comisioane.

CUM LUCRAM?

Dumneavoastra ne contactati telefonic la nr. 0722.942.297 sau cu ajutorul formularului din sectiunea de contact sau la adresa de mail office@acte-firma-bucuresti.ro si ne comunicati ce fel de operatiune in Registrul Comertului doriti sa efectuati. In cazul in care doriti sa infiintati o firma, primele acte de care avem nevoie sunt copiile CI ale viitorilor asociati si administratori. Urmatorul pas este stabilirea denumirii firmei si rezervarea numelui online pe portalul O.N.R.C.

In cazul in care aveti deja o firma si doriti sa faceti modificari la ea nu avem nevoie decat de Codul Unic de Inregistrare al firmei CUI-ul si denumirea firmei. Cu aceste doua date verificam firma in baza de date online a Registrului Comertului (RECOM Online) si va comunicam ce alte probleme de ordin juridic mai are firma in afara de cele comunicate de dvs. Pe baza datelor existente pe RECOM Online intocmim actele necesare pentru modificarea firmei si vi le prezentam pentru semnat intr-un dosar ce urmeaza sa fie depus la registrul comertului.

Atentie: Neachitarea taxelor de publicare in Monitorul Oficial (acolo unde este cazul) in ziua depunerii dosarului duce la amanarea termenului de solutionare de catre Persoana Desemnata cu 5 pana la 8 zile, astfel nemaiputand fi respectat de catre noi termenul de 3-5 zile.

IMPORTANT

NU PERCEPEM TAXE SAU COMISIOANE SUPLIMENTARE PENTRU:

  • avizarea obiectelor de activitate la sediul social, puncte de lucru sau la terti;
  • redactarea actelor;
  • consultanta juridica;
  • deplasarea la registrul comertului pentru depunerea dosarelor sau ridicarea actelor;
  • completarea formularelor;
  • deplasarea la sediul sau locatia dvs.

DEPUNEM DOSARE SI LA REGISTRELE COMERTULUI DIN TARA

Putem de asemenea sa depunem dosare la orice Oficiu al Registrului Comertului din tara cu ajutorul curierului rapid. Dovada inregistrarii modificarilor in Registrul Comertului urmand a fi primita prin curier rapid.

Va multumim pentru increderea aratata de mai bine de 3 ani si va asteptam.

ECHIPA ACTE FIRMA BUCURESTI