DESPRE NOI

Suntem Fixline Consulting SRL și ne propunem să vă oferim informații corecte, complete, redactarea și întocmirea documentațiilor de care aveți nevoie în firma dumneavoastră in relatia cu registrul comertului.

Din anul 2015 si pana in anul 2018 am functionat ca Intreprindere Individuala. Datorita impozitelor si taxelor crescute aplicate P.F.A., I.I. si I.F. in anul 2018 am decis sa ne schimbam forma juridica in Societate cu Raspundere Limitata,

Serviciile noastre pot fi puse la dispoziția dumneavoastră întotdeauna cu promptitudine și profesionalism, asigurându-vă că vom găsi soluțiile optime pentru problemele dumneavoastră, atunci când doriți o opinie obiectivă.

Într-o societate modernă în care legislația se schimbă des și rapid aveți nevoie de consiliere potrivită, dinamism, flexibilitate, experiență, de aceea echipa Fixline Consulting SRL vă stă la dispoziție.

Suntem creativi și comunicativi și dorim să dăm o mână de ajutor competent, consultanță personalizată orientată către client pentru înființarea de societăți, lichidare de societăți, modificări în statutul societăților precum și reprezentare în fața Registrului Comerțului.

Va garantam preturi competitive, fara taxe si comisioane ascunse. Tarifele practicate de noi le puteti gasi in pagina “Tarife” alaturi de taxele percepute de registrul comertului pentru fiecare operatiune in parte. Oferim factura fiscala pentru fiecare serviciu.

Fixline Consulting SRL este un partener de încredere și activ!
Pentru detalii și orice informații suplimentare nu ezitați să ne contactați la telefon 0722.942.297 sau mail office@acte-firma-bucuresti.ro

Call Now Button