Gazduire sediu social

Gazduire sediu social

GAZDUIRE SEDIU SOCIAL SI PROFESIONAL S.R.L., S.A.,PFA SI I.I.

  • Doriti sa infiintati o firma in in Bucuresti sau in tara si nu detineti o proprietate pentru sediul social?
  • Va temeti ca impozitele la locuinta dvs. ar putea sa creasca odata cu gazduirea sau schimbarea sediului social?
  • ACTE FIRMA BUCURESTI va ajuta cu gazduirea sediului social in orice sector al Mun. Bucuresti si judetul Ilfov precum si in principalele orase ale tarii.

TIPURI DE SEDII SOCIALE

O societate comerciala poate avea sediul intr-unul dintre urmatoarele tipuri de sedii:

  • La antreprenor acasa, ceea ce inseamna ca sediul social poate fii pe o perioada mare, chiar si nelimitata, fara a mai fi nevoie ca acesta sa fie prelungit la registrul comertului, caz in care se poate obtine codul de TVA foarte repede. De la aparitia Legii 223/2020, nu mai este necesar avizul asociatiei de proprietari si nici conditia sediului social unic, intr-un apartament spre exemplu putand fi gazduite sedii sociale intr-un numar nelimitat.
  • Intr-o cladire de birouri, acest lucru inseamna ca anual sau chiar la 6 luni trebuie sa mergeti la registrul comertului pentru depunerea prelungirii sediului social. In acest caz nedepunerea la timp la registrul comertului a dovezii pentru prelungirea sediului, duce la inactivarea fiscala a firmei.
  • La sediul unui cabinet de avocat, ceea ce inseamnă că durata sediului social nu poate depasi mai mult de 1 an. La gazduirea sediului intr-un cabinet de avocat, nu se poate obtine codul de TVA.

Acte Firma Bucuresti, va ofera alternativa de mai jos.

Tariful pentru gazduirea sediului social sau profesional pentru 1 an este de 600 lei indiferent de localitate.

Avantajele gazdurii sediului social la noi sunt urmatoarele:

  • Sediul social nu este gazduit la adresa de avocat;
  • Sunteti notificat telefonic sau prin SMS in momentul in care primiti corespondenta;
  • Nu sunteti presati cu schimbarea sediului social la implinirea unui an, gazduirea sediului facandu-se pe orice perioada doreste clientul.
  • Oferim gazduire sediu profesional pentru PFA, I.I. sau I.F.

GAZDUIRE SEDIU SOCIAL SI IN MARILE ORASE

Gazduire sediu social si profesional pentru PFA si in urmatoarele orase: Fundeni (judetul Ilfov), Cluj-Napoca, Constanta, Mangalia, Timisoara, Iasi, Brasov, Oradea, Slobozia, Calarasi, Baia Mare

ATENTIE: Pentru neprelungirea sediului social sau dupa caz neschimbarea sediului social, firma intra in inactivitate fiscala. Odata declarata de A.N.A.F. inactivitatea fiscala, asociatilor, actionarilor si persoanelor imputernicite li se înscriu fapte în cazierul fiscal ceea ce inseamna ca nu vor mai putea infiinta o alta societate comerciala, nu vor mai putea fi desemnati ca administratori sau alte organe de conducere în alte societăti comerciale până ce faptele inscrise in cazierul fiscal nu sunt radiate.