ÎNFIINȚARE FIRMĂ ÎN BUCUREȘTI ȘI ÎN ȚARĂ

Servicii de infiintare firma online la cele mai inalte standarde. Fără taxe și comisioane ascunse.

Vă oferim servicii de infiintare firmă la cele mai bune standarde. În contextul actualei situații medicale de la noi din țară serviciile noastre de infiintare firma se desfășoară exclusiv online. Oferim servicii integrate de infiintare firma care cuprind: rezervarea denumirii firmei, redactarea actelor juridice, completarea tuturor formularelor O.N.R.C. și consultanță gratuită.

INFIINȚARE FIRMĂ ACUM IN TOATĂ ȚARA. SIMPLU, RAPID, EFICIENT, FARA TAXE SI COMISIOANE ASCUNSE.

Infiintare SRL

Înfiintarea unei firme SRL este actul prin care una sau mai multe persoane decid sa se uneasca în comun pentru obținerea unui profit.

Infiintare PFA

Persoana Fizica Autorizata este cea mai simpla forma de inregistrare pentru a desfasura o activitate economica in mod legal.

Infiintare SRL-D

Societatea cu raspundere limitata debutant este un tip de societate comerciala care se adreseaza tinerilor intreprinzatori in afaceri

Infiintare I.I.

O intreprindere individuala poate avea angajati cu contract de munca si poate colabora cu alti intreprinzatori.

Infiintare S.A.

Societatea comerciala pe actiuni este cea mai complexa forma juridica a unei societati comerciale existenta în țara noastră

Infiintare I.F.

Întreprinderea familială este o formă de organizare economică fără personalitate juridică, formată de un întreprinzător persoană fizică împreună cu familia sa.

Call Now Button