Servicii registrul comertului Alba

Servicii registrul comertului AlbaEchipa Fixline Consulting SRL, va ofera servicii la registrul comertului Alba cum ar fi: infiintare firma Alba, infiintare PFA Alba, modificare firma Alba, inchidere firma Alba, pentru toate societatile comerciale înregistrate in judetul Alba, precum si pentru persoanele fizice care doresc sa infiinteze firme in judetul Alba.

Transmiterea actelor la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Alba se face in mod electronic, fara deplasare, fara birocratie, fără cozi si fără dosar cu șină. Plata taxelor de registru se va face online de către dvs. fără nicio deplasare. Primirea actelor se face de către dumneavoastră prin intermediul Poștei Române fără nicio deplasare, direct de la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Alba.

Plata serviciilor către firma noastră se va face de asemenea online, numai după ce dosarul este admis. Va rugam sa consultati pagina noastra cu tarifele de la registrul comertului pentru a evita inselatoriile si escrocheriile.

INFIINTARE FIRMA ALBA

MODIFICARE FIRMA ALBA

INCHIDERE FIRMA ALBA

CONTACT

  • Telefon: 0722.942.297
  • E-mail: office@acte-firma-bucuresti.ro
  • Sau direct din formularul de mai jos