Servicii registrul comertului Buzau

Servicii registrul comertului BuzauEchipa Fixline Consulting SRL, va ofera servicii la registrul comertului Buzau cum ar fi: infiintare firma Buzau, infiintare PFA Buzau, modificare firma Buzau, pentru toate societatile comerciale înregistrate in judetul Buzau, precum si pentru persoanele fizice care doresc sa infiinteze firme in judetul Buzau.

Transmiterea actelor la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Buzau se face in mod electronic, fara deplasare, fara birocratie, fără cozi si fără dosar cu șină. Plata taxelor de registru se va face online de către dvs. fără nicio deplasare. Primirea actelor se face de către dumneavoastră prin intermediul Poștei Române fără nicio deplasare, direct de la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Buzau.

Plata serviciilor către firma noastră se va face de asemenea online, numai după ce dosarul este admis. Va rugam sa consultati pagina noastra cu tarifele de la registrul comertului pentru a evita inselatoriile si escrocheriile.

INFIINTARE FIRMA Buzau

MODIFICARE FIRMA Buzau

INCHIDERE FIRMA Buzau

CONTACT

  • Telefon: 0722.942.297
  • E-mail: office@acte-firma-bucuresti.ro
  • Sau direct din formularul de mai jos