Servicii registrul comertului Caras-Severin

Servicii registrul comertului Caras-Severin

Echipa Fixline Consulting SRL, va ofera servicii la registrul comertului Caras-Severin cum ar fi: infiintare firma Caras-Severin, infiintare PFA Caras-Severin, modificare firma Caras-Severin, pentru toate societatile comerciale înregistrate in judetul Caras-Severin, precum si pentru persoanele fizice care doresc sa infiinteze firme in judetul Caras-Severin.

Transmiterea actelor la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Caras-Severin se face in mod electronic, fara deplasare, fara birocratie, fără cozi si fără dosar cu șină. Plata taxelor de registru se va face online de către dvs. fără nicio deplasare. Primirea actelor se face de către dumneavoastră prin intermediul Poștei Române fără nicio deplasare, direct de la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Caras-Severin.

Plata serviciilor către firma noastră se va face de asemenea online, numai după ce dosarul este admis. Va rugam sa consultati pagina noastra cu tarifele de la registrul comertului pentru a evita inselatoriile si escrocheriile.

INFIINTARE FIRMA CARAS-SEVERIN

MODIFICARE FIRMA CARAS-SEVERIN

INCHIDERE FIRMA CARAS-SEVERIN

CONTACT

  • Telefon: 0722.942.297
  • E-mail: office@acte-firma-bucuresti.ro
  • Sau direct din formularul de mai jos