Servicii registrul comertului Cluj-Napoca

Servicii registrul comertului Cluj-Napoca

Echipa Fixline Consulting SRL, va ofera servicii la registrul comertului Cluj-Napoca cum ar fi: infiintare firma Cluj-Napoca, infiintare PFA Cluj-Napoca, modificare firma Cluj-Napoca, pentru toate societatile comerciale înregistrate in judetul Cluj-Napoca, precum si pentru persoanele fizice care doresc sa infiinteze firme in judetul Cluj.

Transmiterea actelor la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Cluj se face in mod electronic, fara deplasare, fara birocratie, fără cozi si fără dosar cu șină. Plata taxelor de registru se va face online de către dvs. fără nicio deplasare. Primirea actelor se face de către dumneavoastră prin intermediul Poștei Române fără nicio deplasare, direct de la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Cluj-Napoca.

Oferim servicii de gazduire sediu social in Cluj-Napoca pe perioade mai mari de 1 an.

Plata serviciilor către firma noastră se va face de asemenea online, numai după ce dosarul este admis. Va rugam sa consultati pagina noastra cu tarifele de la registrul comertului pentru a evita inselatoriile si escrocheriile.

INFIINTARE FIRMA CLUJ-NAPOCA

MODIFICARE FIRMA CLUJ-NAPOCA

INCHIDERE FIRMA CLUJ-NAPOCA

CONTACT

  • Telefon: 0722.942.297
  • E-mail: office@acte-firma-bucuresti.ro
  • Sau direct din formularul de mai jos