Servicii registrul comertului Constanta

Servicii registrul comertului Constanta

Echipa Fixline Consulting SRL, va ofera servicii la registrul comertului Constanta cum ar fi: infiintare firma Constanta, infiintare PFA Constanta, modificare firma Constanta, pentru toate societatile comerciale înregistrate in judetul Constanta, precum si pentru persoanele fizice care doresc sa infiinteze firme in judetul Constanta.

Transmiterea actelor la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Constanta se face in mod electronic, fara deplasare, fara birocratie, fără cozi si fără dosar cu șină. Plata taxelor de registru se va face online de către dvs. fără nicio deplasare. Primirea actelor se face de către dumneavoastră prin intermediul Poștei Române fără nicio deplasare, direct de la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Constanta.

OFERIM GAZDUIRE SEDIU SOCIAL IN MUNICIPIILE CONSTANTA SI MANGALIA SI PE PERIOADE MAI MARI DE 1 AN.

Plata serviciilor către firma noastră se va face de asemenea online, numai după ce dosarul este admis. Va rugam sa consultati pagina noastra cu tarifele de la registrul comertului pentru a evita inselatoriile si escrocheriile.

INFIINTARE FIRMA CONSTANTA

MODIFICARE FIRMA CONSTANTA

INCHIDERE FIRMA CONSTANTA

CONTACT

  • Telefon: 0722.942.297
  • E-mail: office@acte-firma-bucuresti.ro
  • Sau direct din formularul de mai jos