Servicii registrul comertului Dambovita

Servicii registrul comertului Dambovita

Echipa Fixline Consulting SRL, va ofera servicii la registrul comertului Dambovita cum ar fi: infiintare firma Dambovita, infiintare PFA Dambovita, modificare firma Dambovita, pentru toate societatile comerciale înregistrate in judetul Dambovita, precum si pentru persoanele fizice care doresc sa infiinteze firme in judetul Dambovita.

Transmiterea actelor la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Dambovita se face in mod electronic, fara deplasare, fara birocratie, fără cozi si fără dosar cu șină. Plata taxelor de registru se va face online de către dvs. fără nicio deplasare. Primirea actelor se face de către dumneavoastră prin intermediul Poștei Române fără nicio deplasare, direct de la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Dambovita.

Plata serviciilor către firma noastră se va face de asemenea online, numai după ce dosarul este admis. Va rugam sa consultati pagina noastra cu tarifele de la registrul comertului pentru a evita inselatoriile si escrocheriile.

INFIINTARE FIRMA DAMBOVITA

MODIFICARE FIRMA DAMBOVITA

INCHIDERE FIRMA DAMBOVITA

CONTACT

  • Telefon: 0722.942.297
  • E-mail: office@acte-firma-bucuresti.ro
  • Sau direct din formularul de mai jos