Servicii registrul comertului Galati

Servicii registrul comertului Galati

Echipa Fixline Consulting SRL, va ofera servicii la registrul comertului Galati cum ar fi: infiintare firma Galati, infiintare PFA Galati, modificare firma Galati, inchidere firma Galati, pentru toate societatile comerciale înregistrate in judetul Galati, precum si pentru persoanele fizice care doresc sa infiinteze firme in judetul Galati.

Transmiterea actelor la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Galati se face in mod electronic, fara deplasare, fara birocratie, fără cozi si fără dosar cu șină. Plata taxelor de registru se va face online de către dvs. fără nicio deplasare. Primirea actelor se face de către dumneavoastră prin intermediul Poștei Române fără nicio deplasare, direct de la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Galati.

Plata serviciilor către firma noastră se va face de asemenea online, numai după ce dosarul este admis. Va rugam sa consultati pagina noastra cu tarifele de la registrul comertului pentru a evita inselatoriile si escrocheriile.

INFIINTARE FIRMA GALATI

MODIFICARE FIRMA GALATI

INCHIDERE FIRMA GALATI

CONTACT

  • Telefon: 0722.942.297
  • E-mail: office@acte-firma-bucuresti.ro
  • Sau direct din formularul de mai jos