Servicii registrul comertului Giurgiu

Servicii registrul comertului Giurgiu

Echipa Fixline Consulting SRL, va ofera servicii la registrul comertului Giurgiu cum ar fi: infiintare firma Giurgiu, infiintare PFA Giurgiu, modificare firma Giurgiu, inchidere firma Giurgiu, pentru toate societatile comerciale înregistrate in judetul Giurgiu, precum si pentru persoanele fizice care doresc sa infiinteze firme in judetul Giurgiu.

Transmiterea actelor la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Giurgiu se face in mod electronic, fara deplasare, fara birocratie, fără cozi si fără dosar cu șină. Plata taxelor de registru se va face online de către dvs. fără nicio deplasare. Primirea actelor se face de către dumneavoastră prin intermediul Poștei Române fără nicio deplasare, direct de la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Giurgiu.

Plata serviciilor către firma noastră se va face de asemenea online, numai după ce dosarul este admis. Va rugam sa consultati pagina noastra cu tarifele de la registrul comertului pentru a evita inselatoriile si escrocheriile.

INFIINTARE FIRMA GIURGIU

MODIFICARE FIRMA GIURGIU

INCHIDERE FIRMA GIURGIU

CONTACT

  • Telefon: 0722.942.297
  • E-mail: office@acte-firma-bucuresti.ro
  • Sau direct din formularul de mai jos