Servicii registrul comertului Harghita

Servicii registrul comertului Harghita

Echipa Fixline Consulting SRL, va ofera servicii la registrul comertului Harghita cum ar fi: infiintare firma Harghita, infiintare PFA Harghita, modificare firma Harghita, inchidere firma Harghita, pentru toate societatile comerciale înregistrate in judetul Harghita, precum si pentru persoanele fizice care doresc sa infiinteze firme in judetul Harghita.

Transmiterea actelor la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Harghita se face in mod electronic, fara deplasare, fara birocratie, fără cozi si fără dosar cu șină. Plata taxelor de registru se va face online de către dvs. fără nicio deplasare. Primirea actelor se face de către dumneavoastră prin intermediul Poștei Române fără nicio deplasare, direct de la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Harghita.

Plata serviciilor către firma noastră se va face de asemenea online, numai după ce dosarul este admis. Va rugam sa consultati pagina noastra cu tarifele de la registrul comertului pentru a evita inselatoriile si escrocheriile.

INFIINTARE FIRMA HARGHITA

MODIFICARE FIRMA HARGHITA

INCHIDERE FIRMA HARGHITA

CONTACT

  • Telefon: 0722.942.297
  • E-mail: office@acte-firma-bucuresti.ro
  • Sau direct din formularul de mai jos