Servicii registrul comertului Hunedoara

Servicii registrul comertului Hunedoara

Echipa Fixline Consulting SRL, va ofera servicii la registrul comertului Hunedoara cum ar fi: infiintare firma Hunedoara, infiintare PFA Hunedoara, modificare firma Hunedoara, inchidere firma Hunedoara, pentru toate societatile comerciale înregistrate in judetul Hunedoara, precum si pentru persoanele fizice care doresc sa infiinteze firme in judetul Hunedoara.

Transmiterea actelor la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Hunedoara se face in mod electronic, fara deplasare, fara birocratie, fără cozi si fără dosar cu șină. Plata taxelor de registru se va face online de către dvs. fără nicio deplasare. Primirea actelor se face de către dumneavoastră prin intermediul Poștei Române fără nicio deplasare, direct de la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Hunedoara.

Plata serviciilor către firma noastră se va face de asemenea online, numai după ce dosarul este admis. Va rugam sa consultati pagina noastra cu tarifele de la registrul comertului pentru a evita inselatoriile si escrocheriile.

INFIINTARE FIRMA HUNEDOARA

MODIFICARE FIRMA HUNEDOARA

INCHIDERE FIRMA HUNEDOARA

CONTACT

  • Telefon: 0722.942.297
  • E-mail: office@acte-firma-bucuresti.ro
  • Sau direct din formularul de mai jos