Servicii registrul comertului Ialomita

Servicii registrul comertului Ialomita

Echipa Fixline Consulting SRL, va ofera servicii la registrul comertului Ialomita cum ar fi: infiintare firma Ialomita, infiintare PFA Ialomita, modificare firma Ialomita, inchidere firma Ialomita, pentru toate societatile comerciale înregistrate in judetul Ialomita, precum si pentru persoanele fizice care doresc sa infiinteze firme in judetul Ialomita.

Transmiterea actelor la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Ialomita se face in mod electronic, fara deplasare, fara birocratie, fără cozi si fără dosar cu șină. Plata taxelor de registru se va face online de către dvs. fără nicio deplasare. Primirea actelor se face de către dumneavoastră prin intermediul Poștei Române fără nicio deplasare, direct de la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Ialomita.

Plata serviciilor către firma noastră se va face de asemenea online, numai după ce dosarul este admis. Va rugam sa consultati pagina noastra cu tarifele de la registrul comertului pentru a evita inselatoriile si escrocheriile.

INFIINTARE FIRMA IALOMITA

MODIFICARE FIRMA IALOMITA

INCHIDERE FIRMA IALOMITA

CONTACT

  • Telefon: 0722.942.297
  • E-mail: office@acte-firma-bucuresti.ro
  • Sau direct din formularul de mai jos