Servicii registrul comertului Maramures

Servicii registrul comertului Maramures

Echipa Fixline Consulting SRL, va ofera servicii la registrul comertului Maramures cum ar fi: infiintare firma Maramures, infiintare PFA Maramures, modificare firma Maramures, inchidere firma Maramures, pentru toate societatile comerciale înregistrate in judetul Maramures, precum si pentru persoanele fizice care doresc sa infiinteze firme in judetul Maramures.

Transmiterea actelor la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Maramures se face in mod electronic, fara deplasare, fara birocratie, fără cozi si fără dosar cu șină. Plata taxelor de registru se va face online de către dvs. fără nicio deplasare. Primirea actelor se face de către dumneavoastră prin intermediul Poștei Române fără nicio deplasare, direct de la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Maramures.

Plata serviciilor către firma noastră se va face de asemenea online, numai după ce dosarul este admis. Va rugam sa consultati pagina noastra cu tarifele de la registrul comertului pentru a evita inselatoriile si escrocheriile.

INFIINTARE FIRMA MARAMURES

MODIFICARE FIRMA MARAMURES

INCHIDERE FIRMA MARAMURES

CONTACT

  • Telefon: 0722.942.297
  • E-mail: office@acte-firma-bucuresti.ro
  • Sau direct din formularul de mai jos