Servicii registrul comertului Mehedinti

Servicii registrul comertului Mehedinti

Echipa Fixline Consulting SRL, va ofera servicii la registrul comertului Mehedinti cum ar fi: infiintare firma Mehedinti, infiintare PFA Mehedinti, modificare firma Mehedinti, inchidere firma Mehedinti, pentru toate societatile comerciale înregistrate in judetul Mehedinti, precum si pentru persoanele fizice care doresc sa infiinteze firme in judetul Mehedinti.

Transmiterea actelor la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Mehedinti se face in mod electronic, fara deplasare, fara birocratie, fără cozi si fără dosar cu șină. Plata taxelor de registru se va face online de către dvs. fără nicio deplasare. Primirea actelor se face de către dumneavoastră prin intermediul Poștei Române fără nicio deplasare, direct de la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Mehedinti.

Plata serviciilor către firma noastră se va face de asemenea online, numai după ce dosarul este admis. Va rugam sa consultati pagina noastra cu tarifele de la registrul comertului pentru a evita inselatoriile si escrocheriile.

INFIINTARE FIRMA MEHEDINTI

MODIFICARE FIRMA MEHEDINTI

INCHIDERE FIRMA MEHEDINTI

CONTACT

  • Telefon: 0722.942.297
  • E-mail: office@acte-firma-bucuresti.ro
  • Sau direct din formularul de mai jos