Servicii registrul comertului Prahova

Servicii registrul comertului Prahova

Echipa Fixline Consulting SRL, va ofera servicii la registrul comertului Prahova cum ar fi: infiintare firma Prahova, infiintare PFA Prahova, modificare firma Prahova, inchidere firma Prahova, pentru toate societatile comerciale înregistrate in judetul Prahova, precum si pentru persoanele fizice care doresc sa infiinteze firme in judetul Prahova.

Transmiterea actelor la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Prahova se face in mod electronic, fara deplasare, fara birocratie, fără cozi si fără dosar cu șină. Plata taxelor de registru se va face online de către dvs. fără nicio deplasare. Primirea actelor se face de către dumneavoastră prin intermediul Poștei Române fără nicio deplasare, direct de la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Prahova.

Plata serviciilor către firma noastră se va face de asemenea online, numai după ce dosarul este admis. Va rugam sa consultati pagina noastra cu tarifele de la registrul comertului pentru a evita inselatoriile si escrocheriile.

INFIINTARE FIRMA PRAHOVA

MODIFICARE FIRMA PRAHOVA

INCHIDERE FIRMA PRAHOVA

CONTACT

  • Telefon: 0722.942.297
  • E-mail: office@acte-firma-bucuresti.ro
  • Sau direct din formularul de mai jos