Servicii registrul comertului Suceava

Servicii registrul comertului Suceava

Echipa Fixline Consulting SRL, va ofera servicii la registrul comertului Suceava cum ar fi: infiintare firma Suceava, infiintare PFA Suceava, modificare firma Suceava, inchidere firma Suceava, pentru toate societatile comerciale înregistrate in judetul Suceava, precum si pentru persoanele fizice care doresc sa infiinteze firme in judetul Suceava.

Transmiterea actelor la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Suceava se face in mod electronic, fara deplasare, fara birocratie, fără cozi si fără dosar cu șină. Plata taxelor de registru se va face online de către dvs. fără nicio deplasare. Primirea actelor se face de către dumneavoastră prin intermediul Poștei Române fără nicio deplasare, direct de la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Suceava.

Plata serviciilor către firma noastră se va face de asemenea online, numai după ce dosarul este admis. Va rugam sa consultati pagina noastra cu tarifele de la registrul comertului pentru a evita inselatoriile si escrocheriile.

INFIINTARE FIRMA SUCEAVA

MODIFICARE FIRMA SUCEAVA

INCHIDERE FIRMA SUCEAVA

CONTACT

  • Telefon: 0722.942.297
  • E-mail: office@acte-firma-bucuresti.ro
  • Sau direct din formularul de mai jos